14-05-10

Cultuur en gastronomie: weekendje op hotel in Parijs!

Wie een weekendje of langer verblijft op hotel in Parijs kan heel wat zien en beleven. Zo zijn er de Eiffeltoren, het Louvre, de Notre-Dame kathedraal en het paleis van Versailles, naast zoveel andere dingen. De beste manier om de stad te verkennen is via de bus, de boot of gewoon door een wandeling langs de rivier de Seine.

Tijdens uw korte of langere vakantie op hotel Paris kunt u genieten van vele andere activiteiten dan het bezoeken van de monumenten, architectuur, historische lanen, parken en tuinen . Winkelen in Parijs is ook bijzonder leuk. 's Avonds kunt u tercht in een van de heerlijke restaurants in Parijs en genieten van de heerlijke Franse keuken. Om te genieten van het bruisende nachtleven van de stad, kunt u genieten van een drankje in een van de vele trendy bars van de beste hotels in Paris.

Neem ook eens een kijkje op deze reisgids Parijs, vol leuke weetjes! Geniet volop van een romantisch weekendje Parijs in een van de schitterende romantische hotels in Parijs of zoek naar goedkope hotels Parijs!

weekendje parijs

Een vakantie in een hôtel à Paris is dus een uitstekende garantie op een onvergetelijk weekendje of meer weg van huis, voor zij die gebrand zijn op cultuur, gastronomie en alle goede dingen in het leven. Of u nu op hotel in Parijs centrum logeert of eerder buiten de périphérique wenst te logeren, omringd door de rust en de bossen, overal komen levensgenieters in Parijs aan hun trekken.

Als Parijs je interesseert, zal je zeker ook door andere kunststeden worden bekoord, bijvoorbeeld door het magische en regelrecht unieke Venetië? Ik heb hierover een populaire blog geschreven, een tijdje geleden, neem gerust eens een kijkje voor tips voor een weekendje op hotel in Venetië!

Na Parijs te hebben ontdekt kijk je misschien uit naar nog een heerlijke citytrip? Eens een andere stad gaan verkennen, zoals Milaan, Rome of Berlijn. Of vertrek een paar dagen naar een van de hotels Londen, fantastisch!