11-02-10

Een vijftal bijzondere hotels in Parijs

Hotel Harvey

Hotel Harvey is een familiaal hotel met een persoonlijke touch . Dit hôtels Paris heeft een strategische locatie in la Porte Maillot, een buurt met heel wat winkels en restaurants, maakt het een ideale plek voor zowel zakenlui en toeristen. De kamers zijn uitgerust met het oog op het verschaffen van optimaal comfort en diensten.

Hotel Garden Opera

Voor een perfecte vakantie is het Hotel Garden Opera een ideale optie, gelegen in het Quartier Latin, een paar stappen van de Republique, Opera, de Grands Boulevards, Nord Est en het station. Dit charmante Hotels Paris biedt volledig uitgeruste en comfortabele kamers. Vanuit dit Paris hoteles, bereikt u makkelijk alle grote attracties van de stad.

Hotel West-End

Hotel West-End is gelegen in het hart van de Gouden Driehoek van Parijs. Het is een klein charmant en luxe boutique hotel Paris in een elegante Franse stijl, comfortabele en gezellige ambiance om uw verblijf onvergetelijk te maken.

The Five Hotel

The Five Hotel is een elegant hôtels à Paris met een unieke sfeer. Alle kamers worden gekenmerkt door een fascinerend spel van licht. Een hotel dat alle zintuigen streelt.

Grand Hotel Du Havre

Als je optimaal wilt genieten van alle troeven van Parijs, dan is het Grand Hotel Du Havre een bijzonder goede optie. Het is een klassiek hotel in het centrum van Parijs. Het is gelegen naast de Opera, het Montmartre en de Madeleine kerk. Het is volledig gerenoveerd en uitgerust met comfortabele faciliteiten. Er zijn grote kamers, uitgerust met state-of-the-art faciliteiten.

17:27 Gepost door parislover in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hotels parijs |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.