11-02-10

Andere bruisende steden in Europa voor citytrips

Berlijn

fotocityleft

Een Citytrip Berlijn is de perfecte keuze voor een boeiende en spannende vakantie in een stad in Europa. Alles wat je doet in deze stad bezorgt je onvergetelijke herinneringen. Het leukste is dat je de meeste van de belangrijke bezienswaardigheden kunt bezoeken zonder al te veel geld uit te geven. De belangrijkste hoogtepunten tijdens een verblijf in een hôtel à Berlin onder de Reichstag, Brandenburger Tor, de resterende stukken van de Berlijnse Muur en de Muur Slachtoffers Memorial. U kunt ook naar de dierentuin en veel kunst en geschiedenis musea. Het merendeel van de toeristen naar hotel in Berlijn om te genieten van het nachtleven van de stad, wat zeer uitzonderlijk is.

Rome

fotocityleft

Tijdens uw tour door Europa mag je zeker niet vergeten een weekendje Rome te verblijven. Rome is een prachtige stad, waarvan de geschiedenis teruggaat tot duizenden jaren, waardoor het een van de meest populaire bestemmingen van de wereld is. De rijkdom die deze stad biedt kan met geen enkele andere stad worden vergeleken. Musea zijn hier absoluut de moeite waard met heel wat collecties van schilderijen van wereldklasse en sculpturen van kunstenaars als Rafaël, Botticelli, Pinturicchio en Belini. Als je verblijft in een Rome hotel in het centrum van de stad, bent u in staat zijn om alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad gemakkelijk te bereiken . Rome staat ook bekend om zijn uitstekende restaurants, die heerlijke Italiaanse gerechten serveren evenals vele internationale keukens. Na het bezoek aan plaatsen als het Piazza del Campidoglio, St. Peter's Basiliek, het Colosseum, het Forum Romanum en het Pantheon, kunt u ontspannen naast een van de fonteinen of uitrusten in een van de mooie parken. Wenst u meer te weten over de Italiaanse cultuur, is een fin de semana en Roma een schitterend idee en uitgangspunt.

Brussel

brussel2

Brussel is nog zo'n top-rated toeristische bestemming, net als Parijs, Rome en Berlijn. De hoofdstad van België is uitgegroeid tot het centrum van de Europese cultuur, waardoor het een ideale plek is voor een bruisende citytrip alleen, met familie of vrienden. De beste manier om de stad te verkennen na een goede nacht slapen in Brussel is te voet of met een bustour. U bezoekt een aantal van de belangrijkste attracties van de stad, zoals het Atomium, de kathedraal, het paleis van Laken, Louise Plein, Koningsplein en de triomfboog. Tijdens uw vakantie in uw hotel en Bruselas kunt u ook een dagje gaan ontspannen in Bruparck, of in Mini-Europa. Vergeet tijdens uw verblijf in een van de Bruxelles hôtels zeker niet om eens een te maken door het historische centrum, langs de Grote Markt en natuurlijk Manneken Pis.

17:26 Gepost door parislover in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hotels brussel, citytrip rome, weekendje berlijn |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.